Kupa ve Madalyalar Başkan Yakar'a

Kupa ve Madalyalar Başkan Yakar

Gönenli güreşçiler kulüp başkanı Yaman İnanç, yönetici Rıdvan Köseoğlu ve antrenör Murat Bilgin'le birlikte Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı makamında ziyaret ettiler ve güreşe verdiği destekten dolayı Başkan Yakar'a teşekkürler ettiler.

Gönen Belediyesi tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Uluslararası Minikler Serbest Güreş Turnuvası’nda dereceye giren Gönenli güreşçiler kulüp başkanı Yaman İnanç, yönetici Rıdvan Köseoğlu ve antrenör Murat Bilgin’le birlikte Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar’ı makamında ziyaret ettiler ve güreşe verdiği destekten dolayı Başkan Yakar’a teşekkürler ettiler.

Ziyarete kupa ve madalyaları ile gelen güreşçileri kutlayan Başkan Yakar, güreşe destek olmaya devam edeceklerini belirterek elde edilen başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaman İnanç, spora ve sporcuya böylesi destekte bulunan bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Antrenör Murat Bilgin, son yıllarda güreş ve diğer spor dallarına ilginin arttığını bunun da sebebinin alt yapılara yapılan yatırımlar olduğunu söyledi.

Misafirlerine ikramda bulunan Başkan Yakar, büyükşehir statüsüne geçtikten sonra alt yapı, şebeke suyu ve itfaiye gibi hizmetlerin büyükşehir belediyesine bağlanacağını, böylelikle Gönen Belediyesi’nin Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra sportif ve sanatsal faaliyetlere çok daha ağırlık vereceklerini söyledi. Spor tesislerinin yapımının hızla ilerlediğini de sözlerine ekleyen Başkan Yakar, “Yeni hastanemizin yanında yapımı tamamlanan suni çim sahamızın yanına, entegre olarak yeni tesisler yapılacağını ve böylelikle gençleri çeşitli spor dallarıyla buluşturmak istediklerini söyledi.

Kısa süren ziyaretin sonunda güreşçiler Başkan Yakar’a yeni başarılar kazanma sözü verdiler. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı